Bakiusz Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Witam, Bardzo pilnie poszukuje odpowiedzi na moje pytanie. Jak zrobić tabelkę z tekstem pod sliderem tak jak jest to wykonane na tej stronie www.goja.sklep.pl. Czekam na odpowiedź bo zależy mi bardzo na czasie. Z góry dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Moduł "editorial" jest użyty na tej stronie. Standardowy od presty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bakiusz Posted September 23, 2015 Author Share Posted September 23, 2015 (edited) Działa ! Tylko teraz mam kolejne pytanie dlaczego nie wyświetla się na mojej stronie ten tekst w takiej ramce ? Dlaczego po wyłączeniu bocznych zdjęć obok slidera na stronie głównej slider się nie wysrodkował ? Moja strona : http://corn.net.pl/esklep Edited September 23, 2015 by Bakiusz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 To już jest zabawa stylami. Widzę, że ramkę już zrobiłeś, a slider to dla klasy .bx-wrapper zmień margin: 0px !important; na margin: 0px auto; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Bakiusz
Witam,
Bardzo pilnie poszukuje odpowiedzi na moje pytanie.
Jak zrobić tabelkę z tekstem pod sliderem tak jak jest to wykonane na tej stronie www.goja.sklep.pl.
Czekam na odpowiedź bo zależy mi bardzo na czasie. Z góry dziekuje.
3 answers to this question
Recommended Posts