Isotech Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Μια πολύ μεγάλη καλημέρα στην κοινότητα!Βασίλης από Κρήτη.PS. Thank you Patric for the Greek Forum! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patric Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 You're Welcome ! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ellas Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Καλημερα και απο εμεναελπιζω να φανει χρησιμη η Ελληνικη κοινοτηταΝικος - ΑθηναThanks to developers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armadilo Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Καλησπέρα και απο εμένα επιτέλους μπορουμε να έχουμε το δικο μας κομμάτι.Εγω είδη εχω φτιαξει ενα site www.compat.gr και ετοιμαζο αλλα 3 για πελάτες μου. Thanks to the Developers and the Moderators.Armandos Dimopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennis1981 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Thanks very much Patric for the Greek Forum !!!!!Kalispera apo Hull, UK. Ellhnas web designer/developer sth kseniteia! Oti gnwrizw gia to prestashop tha to moirastw mazi sas! Xairetismous se olh th koinothta!Happy Coding! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagou Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 ελα... ειμαστε τοσοι ωστε να εχουμε και ελληνικο κοματι? Σε τι θα γραφουμε; ελληνικα ή αγγλικα; τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου : παναγιωτης γουρνής Link to comment Share on other sites More sharing options...
avel Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 καλησπέρα και απο την Θεσσαλονίκη.μακάρι οτι προβλήματα έχει το prestashop στα ελληνικά να βρούνε λύση εδω.Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
thpoul Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Γεια σας παιδιά και από εμένα. Θάνος είναι το όνομά μου και είμαι web designer/developer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyrer Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Γεια σας και απο εμενα Σωστή κίνηση να γίνει και Ελληνική κατηγορία για το prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
powered Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Καλησπέρα και από εμενα παιδιά, Λευτέρης απο Θεσσαλονίκη και ετοιμάζω 2 eshops. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros ART Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Καλησπέρα και από Βόλο.... Ελπίζω να βοηθησουμε ο ενας τον άλλον σε αυτο το κομματι.... Εχω ήδη 1 e-shop για πελατη και ετοιμαζω το δικο μου....Σπύρος ...... κατασκευή και Φιλοξενία Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Greece Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Καλησπέρα απο Καρδίτσα. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμε μόνος με την κατασκευή απλών eshop για hobby αλλά και για την επιχείρησή μου. Πολύ καλή ιδέα η λειτουργία ενός forum στα ελληνικά!Μάκης... με τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyrosT Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Να χαιρετίσω και εγώ με τη σειρά μου.Είμαι ο Σπύρος και είμαι από Κύπρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallisf1 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Πολύ καλησπέρα σας και καλό Πάσχα. Γιάννης από Πειραιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dal_kos Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Κώστας, φοιτητής στην Αθήνα, και χομπύστας developer.[ο θεος να με κάνει.. ]Πολύ καλή ιδέα η δημιουργία ελληνικής κοινότητας, και ήδη έχω βρει λύσεις από εδώ μεσα.Αυτή τη περίοδο αναβαθμίζω το κατάστημα ενός πελάτη, και επέλεξα το PS, καθώς το oscommerce δε φαίνεται ό,τι καλύτερο για διαχείρηση 1000+ προϊόντων. Ελπίζω να αλληλοβοηθηθούμε.Τους χαιρετισμούς μου.Many thanks to the developers and the moderators, for the idea of creating a Greek section.Great job guys!Κώστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Af Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Καλημέρα και απο εμένα,Αφροδίτη απο Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 καλημέρα και από εμενα τόσο καιρό και δεν έχω συστηθείΆγγελος από Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armadilo Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Καλησπερα και στους δυο . Επιτελους και μια κοπελα στην παρεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Μια πολύ μεγάλη καλημέρα στην κοινότητα!Αντώνης Βακόνδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
argos Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Καλημέρα σας,Με λένε Μαρίνο και εύχομαι στην βοήθεια σας. Θα ήθελα αν μπορείς να με καθοδηγήσεις ώστε να μπορώ να κεντράρω την κεντρική εικόνα στο homepage καθώς και του logo.Ευχαριστώ, Καλησπέρα και απο εμένα επιτέλους μπορουμε να έχουμε το δικο μας κομμάτι.Εγω είδη εχω φτιαξει ενα site www.compat.gr και ετοιμαζο αλλα 3 για πελάτες μου. Thanks to the Developers and the Moderators.Armandos Dimopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messolongi Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Καλησπέρα κι από μένα. Μάκης από Μεσολόγγι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelis Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Γεια σας Παντελής από ΣέρρεςΝέος στο prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosB Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Καλημέρα σε όλουςΝεοεισερχόμενος σε 1.4.1Τάσος από Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathopon1@ Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 καλημέρα απο θεσσαλονίκη φίλε Βασίλη απο την Κρήτη, μπορεί και να σε ξέρουμε λόγω δουλειάς με την κρήτη..εάν είσαι του χώρου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppschrs Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Γεια σας, είμαι ο Χρήστος από Θήβα. Φτιάχνω και γω το shop μου και έχουν λυθεί πολλές απόρίες μου από το forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orofikin Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 καλησπερα και απο μενα νικηφορος απο κρητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimline Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Καλημέρα και απο μένα. Δημήτρης απο Πάτρα ,επιχειρηματίας .Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να στήσω εκ του μηδενός ένα λειτουργικό και επεκτάσιμο e-shop. Να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε...Η επιλογή μου να ασχοληθώ με το PS , ελπίζω να αποδειχθεί σωστή για την συνέχεια του project.Να σημειώσω εδώ, ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι ανάλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 καλώς ήρθες Δημήτρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellalex Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Καλησπέρα και από μένα. εντελώς νέα στο Prestasop και γενικά στα e-shops. Αν κ' εγώ κατέληξα στο Prestashop για χρησιμοποίηση του σαν κατάλογο και καθαρά σαν χόμπυ, μ΄αρέσει όμως να πειραματίζομαι με διάφορα και μπορώ να πω ότι μ' ενθουσίασε η εύκολη χρήση του. Είμαι εντελώς άσχετη με coding κτλ αλλά μετά από 1-2 μέρες που το παίδεψα λίγο ήδη άλλαξα κάποια πράγματα και το έφερα περίπου στα μέτρα που το θέλω... Τώρα είδα ότι έχει και Ελληνική κοινότητα και το χάρηκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Καλησπέρα και από εμένα.... πιστέψτε με οι επαγγελματίες του είδους θα μου είσαστε υπερβολικά χρήσιμοι!!!!! Όποιος γνωρίζει πραγματικά να κάνει παπάδες με το prestashop plz contact me στο [email protected]! Thankz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agras Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Έχω ρωτήσει αρκετά πράγματα και ακόμη δεν συστήθηκα. Αλέξανδρος από Λάρισα. Νέος στο prestashop. Φαίνεται πολύ καλό, απλά όπως κάθε cms, στην αρχή κυριαρχεί το χάος Link to comment Share on other sites More sharing options...
trektrekos Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Να συστηθώ και γω με τη σειρά μου. Δήμος από Γιάννενα. Χομπίστας - Κομπιουτεράκιας - μεγαλοεπιχειρηματίας, στήνω το "e-" του "shop"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Γεια σας, είμαι ο Γιάννης από Κομοτηνή και κάνω το δικό μου e-shop. Ελπίζω να έχουμε μια ζωντανή ελληνική κοινότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά Ακης από Αθήνα σχεδιαστής, αυτές τίς μέρες δοκιμάζω να φτιάξω ένα eshop με PrestaShop για πρώτη φορά.Πολύ καλή η ιδέα γιά Ελληνικό πεδίο μέσα στο PrestaShop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 καλώς ήρθες Ακη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediamantidis Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Καλησπέρα και από μένα... νέος στο presta και ενθουσιασμένος Βαγγέλης από Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
grharis Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Γεια σας παιδια... Χάρης από Ηράκλειο Κρήτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Αλέκος από Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfrounet Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Καλημέρα και από μένα. Νέος στο prestashop χωρίς εμπειρίες. Ελπίζω να τα καταφέρω με την βοήθεια σας Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
satmaniac Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts