MarioCCH Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 (edited) W dniu dzisiejszym testowo wykonałem kopię bazy danych, kopię plików - celem wykonania próbnego odzysku danych sklepu z bazy danych. Pliki są te same więc ich ponownie nie wrzucałem. wyłączyłem sklep PHPMy admin - wyczyściłem całkowicie bazę. zaimportowałem backup. Wszystko ruszyło. Wszystko oprócz kilku statystyk.. : - Odwiedziny i odwiedzający - pochodzenie odwiedzających - przeglądarki i systemy operacyjne Nie działają również statystyki wyszukiwarki słów. Wszędzie no data available. Gdzie tkwi szkopuł ? Na 100% jest to problem po backupie - wypróbowałem tą opcję na 2 testowych sklepach. Na obydwu znikają te same statystyki. Edited September 22, 2015 by MarioCCH (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ListwySamochodowe.pl Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 w kopii masz te tabele? w sumie chyba lepiej zrobić kopie z palca, czyli bazę np. przez phpmyadmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MarioCCH Posted September 25, 2015 Author Share Posted September 25, 2015 kopia zawierała dosłownie wszystko - jednak co ciekawe po 2 daniach samo ruszyło, statystyki ruszyły od zera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MarioCCH
W dniu dzisiejszym testowo wykonałem kopię bazy danych, kopię plików - celem wykonania próbnego odzysku danych sklepu z bazy danych.
Pliki są te same więc ich ponownie nie wrzucałem.
wyłączyłem sklep
PHPMy admin - wyczyściłem całkowicie bazę.
zaimportowałem backup.
Wszystko ruszyło.
Wszystko oprócz kilku statystyk.. :
- Odwiedziny i odwiedzający
- pochodzenie odwiedzających
- przeglądarki i systemy operacyjne
Nie działają również statystyki wyszukiwarki słów.
Wszędzie no data available.
Gdzie tkwi szkopuł ?
Na 100% jest to problem po backupie - wypróbowałem tą opcję na 2 testowych sklepach.
Na obydwu znikają te same statystyki.
Edited by MarioCCH (see edit history)
2 answers to this question
Recommended Posts