Witam. Dzisiaj chciałem przenieść sklep adres.skleppresta.pl na nowy serwer. Serwer jest pod adresem 111.1.11.11 . Ściągnąłem wszystkie pliki na dysk, następnie całą bazę na dysk. Powyłączałem wszędzie cache, pamięć podręczną itd, zmieniłem w bazie starą nazwę adres.skleppresta.pl na 111.1.11.11 . Połączenie z bazą danych jest, tylko wchodząc na nowy adres 111.1.11.11 w trybie natychmiastowym przenosi mnie na stary adres . Plik .htaccess też nic istotnego nie zawiera, nawet kasując go dalej jest przekierowanie. Proszę powiedzieć gdzie jest to ustawione.
Question
Korstg
Witam.
Dzisiaj chciałem przenieść sklep adres.skleppresta.pl na nowy serwer. Serwer jest pod adresem 111.1.11.11 . Ściągnąłem wszystkie pliki na dysk, następnie całą bazę na dysk. Powyłączałem wszędzie cache, pamięć podręczną itd, zmieniłem w bazie starą nazwę adres.skleppresta.pl na 111.1.11.11 . Połączenie z bazą danych jest, tylko wchodząc na nowy adres 111.1.11.11 w trybie natychmiastowym przenosi mnie na stary adres . Plik .htaccess też nic istotnego nie zawiera, nawet kasując go dalej jest przekierowanie. Proszę powiedzieć gdzie jest to ustawione.
Pozdrawiam czekam na odpowiedź.
1 answer to this question
Recommended Posts