bjwir Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Dobrý den,Rád bych poprosil o radu kdykoliv když změním na jiné téma než je základní tak se celý web rozhází-> www.presta.computersworld.cz verze presty 1.3.0.2 ale to samé mi to dělá i na 1.2.5 a netuším kde je chyba ani reinstalace nepomohla:(Děkuju za pomocPS CHMOD u config.inc.php nastaven na 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Dobrý den,Rád bych poprosil o radu kdykoliv když změním na jiné téma než je základní tak se celý web rozhází-> www.presta.computersworld.cz verze presty 1.3.0.2 ale to samé mi to dělá i na 1.2.5 a netuším kde je chyba ani reinstalace nepomohla:(Děkuju za pomocPS CHMOD u config.inc.php nastaven na 777 Zapnout kompatibilitu na verzi 1.1? )Administrace/Nastaveni/Kompatibilita se staršími grafickými tématy (v1.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjwir Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Dobrý den,Rád bych poprosil o radu kdykoliv když změním na jiné téma než je základní tak se celý web rozhází-> www.presta.computersworld.cz verze presty 1.3.0.2 ale to samé mi to dělá i na 1.2.5 a netuším kde je chyba ani reinstalace nepomohla:(Děkuju za pomocPS CHMOD u config.inc.php nastaven na 777 Zapnout kompatibilitu na verzi 1.1? )Administrace/Nastaveni/Kompatibilita se staršími grafickými tématy (v1.1) Super ) už to jede díky.Já si řikal že to bude jednoduchý něco co člověk přehlídne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 caubiwir, divam se na tvuj shop a vidim, ze tam mas funkcni tu anketu POLL, ja to zaboha nemuzu rozchodit .. ,mam 1.2.5 ...a pouze se me ukaze POLL a nic vic na hlavni strance, ikdyz ji mam v BO aktivni Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 caubiwir, divam se na tvuj shop a vidim, ze tam mas funkcni tu anketu POLL, ja to zaboha nemuzu rozchodit .. ,mam 1.2.5 ...a pouze se me ukaze POLL a nic vic na hlavni strance, ikdyz ji mam v BO aktivni Jedu na Prestě 1.2.5 a anketu Poll jsem měl nainstalovanou a jela mi taky v pohodě, navíc nastavení je dobře ovladatelné a možnost jich přidat několik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts