Morier Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Zdravím mám problém s prestashopem, který mám na českým hostingu instalce počeštění vše ok. Potom jsem ovšem narazil na problém když jsem se chtěll odhlásit jako zákazník tak se nic nestalo stránka se opět načetla jako prihlášený a občas mi to vyhodilo chyba tokenu. Tu chybu tokenu jsem ovšem vyřesil aktualizaci mozilly na novou verzi.Už jsem se radil s pár expertama co jsem našel na foru a byly ochotni mi pomoci bohužel žádný z nich na to nepřišel. Zatím jsem zkoušel vypnout používání tokenu...................nezabralomod_rewrite...................................................................zapnutýKdyby ješte někoho napadlo co s tim muže být jsem vděčný za každou raduAnebo kdyby mi někdo napsal jak má být přesně nastavený server aby presta jela bezproblemu byl bych taky rád.Na radu jakcrabbit změním hosting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Nechci dělat reklamu, ale onebit.cz nebo isol.cz bez komplikací. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Nechci dělat reklamu, ale onebit.cz nebo isol.cz bez komplikací. No pokud to nevyřeším tak je jasný že pujdu jinam ale jsem u nich spokojený když jsem se snima radil tak mi napsali že jim mám říct jak chci upravit hosting a oni to udělají tak když to funguje jinde tak by to mělo jit i u nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Jinak teda:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/46853/hlavn_diskuze/smarty_caching Link to comment Share on other sites More sharing options...
drboy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Já hostuji na www.nejlevnejsi-hosting.cz a PRESTA tam jede na 100 procent.Dnes jsem si otestoval IC.CZ abych se přesvědčil jak to šlape. Mimo SMTP to jede.Testuji prestu tady www.semarashop.ic.czPOZOR je to jen DEMO, kde zkouší vše co mě napadne zajímavého pro prestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Zkus se podívat na http://www.prestashop.com/forums/viewthread/26126/hlavn_diskuze/vyeeno_problem_s_odhlenm_pihleneho_uivatele taky jsem s tím bojoval a mě pomohlo změnit nastavení viz. odkaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts