huricek Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Zdravím, pokouším se z původního shopu převést zákazníky a jejich adresy na novou instalaci. Po přesunu tabulek address a customers se mi zákazníci přesunou jak potřebuju, ale nelze se jim do jejich účtů přihlásit. Hlásí to zřejmě špatné heslo. Nevíte někdo prosím co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjohnny Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Zdravim, v súbore settings.inc.php musíš zadať rovnaké _COOKIE_KEY_a _COOKIE_IV_aké si mal v predošlej PRESTE. A asi aj _RIJNDAEL_KEY_ a _RIJNDAEL_IV_. Skús sa s tým pohrať malo by to fungovať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huricek Posted September 22, 2015 Author Share Posted September 22, 2015 Taky zdravím, už se mi to podařilo najít, stačilo přehodit to cookie šifrování z původního souboru settings.inc.php jak píšeš. Díky tomu už hesla zákazníků fungovaly. Jen bych chtěl ještě říct, že tím se změnilo i šifrování hesla do BO u nové instalace a nešlo mi se přihlásit zase tam, tak jsem přehodil zašifrované heslo mého profilu z původní databáze do nové a fungovalo už i toto. A nebo rovnou přehodit celou tabulku ps_employee se všemi zaměstnanci a s původními zašifrovanými hesly. Díky moc za odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts