Rissinko Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Ahojte potrebujem pomoc ohľadom importu .. naimportoval som si kategorie a do nich podkategorie ktoré obsahujú podpodkategorie stým problém nebol Takže mám vlastne niečo takéto : -Kategoria | | -PodKategoria | | -PodPodKategoria Potrebujem ale vkladať produkty rovno do PodPodKategorie myslel som si že postačí ak v importe v stĺpci Category uvediem IDčka daných podpodkategórií ale nenaimportovalo to správne vytvorilo nové hlavné kategórie ktoré sa volali ako dané ID... (každá kategória aj podkaegórie a podpokategórie majú unikátne ID) Problém je že niektoré produkty potrebujem mať vo viacerých podkategóriach iných kategórií...čiže napríklad potrebujem jeden produkt vložiť naraz do napríklad dvoch kategórií Kategória12 -> podkategoria15 -> podpodkategoria2 Kategoria89 -> podkategoria23 -> podpodkategoria36 ale bol by som rád ak by to bol ten jeden produkt a nemusel som ho zdvojovať. Neviete niekto ako nato ? mám pocit že sa dá tie IDčka v písať do riadka ako 12:15:2 alebo nejakým takým spôsobom aby presta vedela do ktorej presne podkategorie to má dať len čo potom keď budem chcieť mať v jednom riadku určených viac takýchto podkategorii ?? ako som písal vyššie potom by to muselo byť niečo na tento spôsob 12:15:2, 89:23:36, ... ; Len nepoznám správnu syntax viete niekto pomôcť ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaha_ Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 (edited) Oddelis carkou č. Aktivní Název Kategorie 1 1 M 6x4 A2 DIN 7 100007120,1000071 Edited October 31, 2015 by jaha_ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts