ambima Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Ahojte mám multishop ambima.sk, ambima.cz, ambimanailshop.com, ambimanailshop.de ktorý je hostovaný na websupporte na shared servers. Rýchlosť obchodu je na plač I keď som sa dlhé mesiace sťažovala, nič sa nezlepšilo. Chcela by som prejsť na VPS, podľa fórumu to je to najlepšie riešenie. Zostali by sme vo WS. Hľadám programátora, kto by to vedel urobiť a takisto prezrieť shop, aby fungoval skutočne fajn. ďakujem mockrát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Jen si říkám, jestli je VPS opravdu nezbytné. Kolik máte návštěvníků nebo zobrazených stránek ve všech obchodech denně? Websupport hosting neznám, ale měl jsem několik zkušeností se sdílenými hostingy a některé byly opravdu na odstřel. Ale třeba http://www.demofield.com/16a/ je taky sdílený hosting, běžící na SSD discích a odezva se mi zdá přiměřená. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 @ambima: zaslal som Vam email ohladne riesenia problemu s rychlostou na Websupporte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ambima Posted October 12, 2015 Author Share Posted October 12, 2015 dakujem, uz je to vyriesene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts