Renka Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Zkoušel jste někdo?Mě se teda sice objeví rss ikonka, můžu zdroj vložit do čtečky (používám Sage na Mozille)... ale neobsahuje žádná data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renka Posted August 20, 2008 Author Share Posted August 20, 2008 ehm, problém byl mezi klávesnicí a obrazovkou. Funguje to super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 jo mě to taky funguje dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ahoj, je to určitě hloupá otázka, nic méně pro mě zajímavá informace.Co je to "RSS zdroj zboží" a k čemu je to dobré?Děkuju za odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 RSS:http://cs.wikipedia.org/wiki/RSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Díkes,tak že pro mě zřejmě k ničemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemonCZ Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Přidám se s dalším hloupým dotazem. Poradil by mi někdo, jak rozchodit RSS na Prestě?Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Mám dotaz... RSS zobrazuje jen zboží, které je na úvodní stránce jako doporučené... Jak do něj dostat buď všechno zboží, nebo jen nové zboží (třeba posledních 10 nových,aktualizovaných)? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabza Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Mám dotaz... RSS zobrazuje jen zboží, které je na úvodní stránce jako doporučené... Jak do něj dostat buď všechno zboží, nebo jen nové zboží (třeba posledních 10 nových,aktualizovaných)? Připojuji se k tomuto dotazu. Sice jsem založil podobné téma již před půl rokem (http://www.prestasho...s-novym-zbozim/ ) na který nikdo nereagoval, ale možná se zadaří nyní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts