Trampino Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Dobrý den, potřeboval bych vysvětlit, jak funguje v PS práce s obrázky, přiloženými k dodavateli a ke zboží. Když založím dodavatele přes administraci PS a uploadnu mu přes administraci PS i obrázek loga, tak se mu na cestě /img/tmp/ vytvoří soubory supplier_X.jpg a suppier_mini_X_1.jpg. Kde X je ID dodavatele, přiřazené PrestaShopem. Následně pak to logo u toho dodavatele vydím v administraci PS v přehledu dodavatelů. Když ale založím dodavatele, aniž bych mu přes admisnistraci to logo uploadnul a následně ručně přes FTP nahraju na cestu /img/tmp/ mnou vyrobené soubory supplier_Y.jpg a suppier_mini_Y_1.jpg (z určitých důvodů to potřebuji dělat právě takto), kde Y je ID které tomu mému dodavateli přiřadil PrestaShop, tak se mi u něj v administraci náhled loga nezobrazuje. Přitom když jsem se díval do databáze, tak se mi nezdá, že by se ten název souboru s logem někam do databáze ukládal. Pletu se a někde v databázi to uložené je, nebo to funguje jinak? Pokud ano tak jak? A jak to funguje v případě obrázků připojených ke zboží? Předem děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts