jval Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Zdravím komunitu, na jednom eshopu kde jsem aktualizoval z verze 1.4 na verzi 1.6 se mi podařilo celkem bez problémů nastavit platby k dopravců za pomoci těchto modulů: http://prestahost.eu/prestashop-modules/cs/home/8-dobirka-plus-pro-prestashop-15.html http://www.presta-moduly.cz/21-modul-pro-platbu-hotove-cashonpickup-pro-prestashop-16.html http://www.feneo.sk/prestashop-1-6-ship2pay-shiptopay/ Když jsem ovšem provedl čistou instalaci prestashopu a to postupně v různých verzích: 1.6.1.1 1.6.1.0 1.6.0.14 tak po nainstalování a stejném nastavení zmíněných modulů a nastavení dopravců takto: Česká pošta Vyzvednutí na prodejně DPD nastavení plateb takto: Platba v hotovosti Dobírka Bankovní převod A přes Ship2pay spárování takto: Vyzvednutí na prodejně - Platba v hotovosti, Bankovní převod Česká pošta - Bankovní převod, Dobírka DPD - Bankovní převod, Dobírka se mi zaprvé rozhodí design (dokud je v override/classes soubor Hook.php) a za druhé platby se mi zobrazí správně jen u Vyzvednutí na prodejně, u ostatních dvou se mi zobrazí vždy všechny 3 platby. Máte někdo zaručený postup a moduly, které by fungovaly správně? Děkuji moc, už se s tím trápím 2 dny a stále se mi nedaří Link to comment Share on other sites More sharing options...
PresstaModul.shopmk Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Zdravím, mohu Vám nabídnout mé platební moduly které mají možnost přiřazení k dopravcům samostatně bez použití dalších přídavných modulů. Vyřeší to Váš problém a navíc získáte i lepší jednotný vzhled potvrzovacích stránek, u modulu dobírka také nastavení různé výše příplatků pro každého dopravce Zde jsou odkzy na moduly: [Modul] Bankovní převod [Modul] Dobírka s poplatkem + DPH [Modul] Osobní odběr + pokladní doklad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellendereth Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) Nazdar, možná to vyřeší tvůj problém. Používám to ale jenom s dopravcem DPD (dobírka, bank. převod). Normálně v konfiguraci modulu si vybereš, kterým dopravcům přidělíš dobírku nebo bank. převod. Tu máš screeny, jak to mám udělané. http://wiki.prestacs.cz/index.php?title=Payments2Carriers Sice píšou, že to je pro 1.5.x, ale na 1.6.x to funguje taky. Edit: tenhle modul je založený na Ship2Pay, ale nestalo se mi, že by mi to rozhodilo prestu. Mám to na 1.6.1. a v pohodě. Edited September 16, 2015 by Ellendereth (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 Ellendereth: Ten jsem taky zkoušel a sice nerozhazoval design, ale nefungoval taky. Nicméně ho ještě jednou zkusím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 (edited) Tak jsem tedy znovu zkusil ten modul a stále mi to nefunguje. V přílohách znázorněno jak to vypadá. Hned po instalaci modulu jsem i smazal cache. Kontroloval jsem i jestli se nahrál soubor do override a je také v pořádku. Nemusí se tedy někde ještě něco nastavit?? Edited September 16, 2015 by jval (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellendereth Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Tak se ti moc omlouvám, ale teďka jsem zjistil, že mi to dělá to samé. Nevím jak je to možné. Jsem si 100% jistý, že když jsem to nastavil poprvé tak mi to šlo a teď už to nejde. Divné je, že mi to na 1.6.0.9 funguje. Ještě jednou sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted September 17, 2015 Author Share Posted September 17, 2015 No ono je to celkem divočina, mám jeden eshop u kterého jsem aktualizoval z verze tuším 1.4 na 1.6.1.0 a tam mi to funguje. Docela se divím že něco takového není už přímo v základu presty. Vždyť s tímhle problémem uživatelé bojují už ani nevím od jaké verze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Eger Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Vidim ze komunikace je starsiho data, ale dela mi to to stejne i ve verzi 1.6.1.24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samtibalfarst Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Musíte nastavit omezení jednotlivých dopravců. Když to ani pak nepůjde vytvožte si novou zemi. Je tam Czech Republic a vy si vytvořte Česká Republika. Nezapomeňte ji pak zahrnout aby byla pro platby jako země povolena (po vytvoření se automaticky nepovolí) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts