deszno Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Witam Podczas dodawania kodu rabatowego wyskakuje mi taki błąd: Property CartRule->date_from is empty Ustawienia wprowadziłem tak jak na zdjęciach poniżej: proszę o pooc co robię żle..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Pobierz z presty: https://www.prestashop.com/pl/wersje-deweloperskie dokładnie tą samą wersję którą masz zainstalowaną. Rozpakuj i przez ftp nadpisz wszystkie pliki w katalogach: classes, controllers i w katalogu admina (masz go pod jakąś zmienioną dla bezpieczeństwa nazwą typu gkjhkfs576gjdkd). Bo masz tą instalkę podziurawioną kompletnie, jak w co nie wejdziesz to nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Zajżyj w okienko "Warunki". Tam masz daty ważności rabatu Od i Do. Komunikat mówi, że data "Od" jest pusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 deszno Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Zajżyj w okienko "Warunki". Tam masz daty ważności rabatu Od i Do. Komunikat mówi, że data "Od" jest pusta. Tu jest problem bo mam puste okienko, tak to wygląda jak poniżej.... W innej instalacji na tym samym serwerze wszystko jest ok... Może jakiś plik na serwerze jest uszkodzony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Faktycznie wygląda to na jakieś dziury w preście. Zajżyj do Zaawansowane -> Informacje konfiguracyjne w okienko "Lista zmienionych plików". Nie masz tam jakichś brakujących plików? I zawsze jak są problemy to należy tryb debugowania włączyć. W pliku /config/defines.inc.php zmień na: define('_PS_MODE_DEV_', true); Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 deszno Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Faktycznie wygląda to na jakieś dziury w preście. Zajżyj do Zaawansowane -> Informacje konfiguracyjne w okienko "Lista zmienionych plików". Nie masz tam jakichś brakujących plików? I zawsze jak są problemy to należy tryb debugowania włączyć. W pliku /config/defines.inc.php zmień na: define('_PS_MODE_DEV_', true); Mam problem z wejściem w tą zakładkę, długo się ładuje i na końcu jest pusta strona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 deszno Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 (edited) Pobierz z presty: https://www.prestashop.com/pl/wersje-deweloperskie dokładnie tą samą wersję którą masz zainstalowaną. Rozpakuj i przez ftp nadpisz wszystkie pliki w katalogach: classes, controllers i w katalogu admina (masz go pod jakąś zmienioną dla bezpieczeństwa nazwą typu gkjhkfs576gjdkd). Bo masz tą instalkę podziurawioną kompletnie, jak w co nie wejdziesz to nie działa Ok super nadpisałem admina i pomogło.... Pytanko moje jeszcze czy w katalogach: classes, controllers nie ma informcji o serwerze, bazie danych itp czy mogę te katalogii spokojnie nadpisać? Edited September 11, 2015 by deszno (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Ok super nadpisałem admina i pomogło.... Pytanko moje jeszcze czy w katalogach: classes, controllers nie ma informcji o serwerze, bazie danych itp czy mogę te katalogii spokojnie nadpisać? Nie ma. Te dane są tylko i wyłącznie w jednym pliku: /config/settings.inc.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
deszno
Witam
Podczas dodawania kodu rabatowego wyskakuje mi taki błąd:
Property CartRule->date_from is empty
Ustawienia wprowadziłem tak jak na zdjęciach poniżej:
proszę o pooc co robię żle.....
7 answers to this question
Recommended Posts