Witam Zainstalowałem sklep w nowym katalogu na home.pl.. Czysty sklep bez żadnych dodatkowych modułów.... Efekt jak w pliku z załącznika lub poniżej... brak towarów na stronie głównej... Pod zakładkami:
Nowości
Popularne
Najczęściej kupowane
Promocje
brak towarów... Wyczyściłem cache (usunąłem wszystkie pliki z folderów cache oraz compile oprócz index.. umieszczonych w katalogu smarty..) Nic nie pomogło.... Brakuje mi pomysłów... Ma ktoś jakieś propozycje ? Zdjęcie przykładowe w zalączniku
Dodam tylko, że na tym samym serwerze w innym katalogu jest zainstalowany ten sam sklep i dziala poprawnie, tylko że jest on w folderze "sklep" a ten z błędem jest w głównym folderze...
Question
smiglon
Witam
Zainstalowałem sklep w nowym katalogu na home.pl..
Czysty sklep bez żadnych dodatkowych modułów....
Efekt jak w pliku z załącznika lub poniżej... brak towarów na stronie głównej...
Pod zakładkami:
brak towarów...
Wyczyściłem cache (usunąłem wszystkie pliki z folderów cache oraz compile oprócz index.. umieszczonych w katalogu smarty..) Nic nie pomogło....
Brakuje mi pomysłów...
Ma ktoś jakieś propozycje ?
Zdjęcie przykładowe w zalączniku
Dodam tylko, że na tym samym serwerze w innym katalogu jest zainstalowany ten sam sklep i dziala poprawnie, tylko że jest on w folderze "sklep" a ten z błędem jest w głównym folderze...
0 answers to this question
Recommended Posts