PCsh.ro Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Folosesc aceasta optiune si am o mare problema . Spre ex dau un x procent la cumpararea unui produs . Ieri ...am avut o probl f mare . Acelasi cumparator ...adus de 3 referrers ....tuturor li s-a atribuit automat acel procent . Nu pot seta cumva , ca doar ultimul ..sau primul referrer sa ia procentul ?Nu stiu cum sa formulez urmatoarea intrebare , asa ca o sa dau un exemplu . un vizitator al mag. meu online X , are referrer pe y sa zicem . Se poate seta ca dupa sa zicem 10 zile , sa nu se mai tina minte aceasta chestie ?Pentru ca daca o sa cumpere x un produs peste un an , y o sa ia procentul . Sau sa i se dea procentul doar pentru prima comanda a lui x , nu pentru a doua , a 3a ??Va multumesc anticipat . Va rog daca se poate , sa imi raspundeti urgent , daca stiti cum pot rezolva aceasta problema . Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 dupa cate am vazut este acolo un termen de valabilitate a referului ca si a voucherului, verifica putin, ca si eu cand lucru din reflex, gresesc mult, mai tre sa si citesc verifica, eu am vazut asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
PCsh.ro Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Stie cineva pe unde este acel ..termen de valabilitate ?Am rascolit admin-ul de numa' Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 incearca sa controlezi din phpmyadmin tabela ps_referrer valorile care te intereseaza .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts