womi89 Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Witam Mam problem. Większość produktów, które będę miał u siebie w sklepie będzie pochodziło bezpośrednio od producentów lub z hurtowni. Praktycznie nic nie będę magazynował. Dlatego chciałbym zrobić, aby przy każdym produkcie wyświetlało się w jakim czasie jest on dostępny. Np. Produkt A dostępny/wysyłka w ciągu 2-3 dni Produkt B dostępny/wysyłka w ciągu 7 dni Produkt C dostępny/wysyłka w ciągu 14 dni Jest do tego jakiś moduł. Czy trzeba edytować jakieś pliki? Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 To akurat masz w standardzie w edycji produktu masz zakładkę ilości i tam jest tekst który się wyświetla gdy produkt jest na stanie lub gdy go nie ma, możesz wpisać cokolwiek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Można to też globalnie zrobić za pomocą modułu "Zaawansowana zgodność prawna w UE". Link to comment Share on other sites More sharing options...
womi89 Posted September 8, 2015 Author Share Posted September 8, 2015 Zrobiłem już. Dzięki za pomoc. A jak zrobić, żeby teraz nie pokazywało mi braku produktów na stanie, które są na zamówienie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts