jary.85 Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Prosím o pomoc. Upgradoval jsem PS na nejnoversí verzi z nějaké verze 1.6.0.4 a když dělám objednávku tak to po potvrzení dopravy hodí hlášku TCPDF ERROR: [image] Unable to get image: ceskafaktura/img/ nevíte někdo kde je chyba a jak to napravit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 To bude souviset s tím modulem "ceskafaktura". Link to comment Share on other sites More sharing options...
PresstaModul.shopmk Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Unable to get image: ceskafaktura/img/ bude znamenat že chybí nejspíš nějaký obrázek, např razítko, taky se podívejte na práva složky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary.85 Posted September 10, 2015 Author Share Posted September 10, 2015 Obrázek jsem kontroloval a pro jistotu znovu nahrál a práva složek i souborů taktéž. Našel jsem právě podobnou radu v zahraniční sekci, bohužel bez úspěchu. Zkoušeli jsme kontaktovat i tvůrce toho modulu ceskafaktura, ale na mejl neodpovídá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Toto je přesně ten případ, kdy je neocenitelná spolehlivá podpora. Mohu to zkusit spravit. PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PresstaModul.shopmk Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 To máte naprostou pravdu a chválím přístup Také při generování souborů PDF doporučuji mít vypnuto display_errors, pak lze dokument uložit i při případné vyjímce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Podpora samozrejme funguje v pripade, ze se na ni nekdo obrati. Tento problem se objevil az u verze Prestashopu 1.6.1 a kazdy kdo napsal na podporu dostal novou verzi modulu. Prosim tedy pokud ma nekdo problem, aby se obratil na podporu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 No já nevím, ale jary.85 psal, že "tvůrce na mejl neodpovídá." A teď babo raď... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 (edited) No já nevím, ale jary.85 psal, že "tvůrce na mejl neodpovídá." A teď babo raď... Kazdemu kdo napise vzdy odpovim... vetsinou ten samy den nebo behem par dnu takze pokud opravdu napsal tak odpoved jiz davno dostal. Edited September 22, 2015 by Česká Faktura (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary.85 Posted September 25, 2015 Author Share Posted September 25, 2015 Už odpověděl a následná instalace nové verze a vymazání cache pomohlo. Pár dní ta odpověď trvala, proto jsem psal, že tvůrce neodpovídá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanTen Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Ahoj vývojářům. Mohu Vás požádat o napsání návodu na korektní odinstalaci? Modul běží na Prestashopu 1.6.1.4 a po odinstalaci a odstranění modulu to hází chybu ERROR: [image] Unable to get image: ceskafaktura/img/ a vůbec nechodí emaily. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Odstranění modulu je jeho odinstalování a smazání z adresáře /modules? Ten modul sice neznám, ale pokud už není v /modules, tak mohl zanechat jedině artefakty v adresáři /override (a podadresářích). Ty je pak taky potřeba uvést do výchozího stavu, což je individuální záležitost v každém shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Ahoj vývojářům. Mohu Vás požádat o napsání návodu na korektní odinstalaci? Modul běží na Prestashopu 1.6.1.4 a po odinstalaci a odstranění modulu to hází chybu ERROR: [image] Unable to get image: ceskafaktura/img/ a vůbec nechodí emaily. Díky Modul po odinstalovani vrati vse do puvodniho stavu pred instalaci a to vcetne souboru ve slozce override. Pokud mate problem piste na podporu [email protected], kde take zaroven ziskate nejnovejsi verzi modulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts