LukasB Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Witam. Używam modułu przelewy24 na sklepie Prestashop w wersji 1.5.6.0. Moduł działa już od dłuższego czasu, ale chciałbym teraz zmodyfikować jego położenie, a właściwie położenie payment confirmation. Po dokonaniu przez Klienta zakupu i wybraniu metody płatności jako przelewy24 po klinięciu zapłać pokazuje się okno z komunikatem o potwierdzeniu płatności (kiedy potwierdzi - przenosi go na stronę przelewy24.pl). Problem polega na tym, że ten komunikat pojawia się w niezbyt odpowiadającym mi miejscu: strona główna a na niej kawałek widocznego okna komunikatu, dopiero po przewinięciu strony w dół widać przyciski potwierdź i dokonaj innej metody płatności. Szukałem w pozycjach modułów, ale do niewielu pozycji udaje się przypiąć - moduł ma 3 hooki. Chchiałbym, aby komunikat pojawiał się na stronie gdzie Klient wypełniał dane do wysyłki i wybierał metodę płatności (OnePageCheckout), a nie cofał się do lokalizacji: domena_sklepu/modules/przelewy24/paymentconfirmation. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Możesz to graficznie zobrazować? Dzisiaj mam słabą wyobraźnię i chyba nie do końca rozumie o co dokładnie ci chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukasB Posted September 14, 2015 Author Share Posted September 14, 2015 Problem rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts