magisterson Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Witam, szukam takiego modułu wyszukiwania który da mi coś takiego (lewa strona - parametry produktu) http://www.lazienkaplus.pl/pl/syfony-do-umywalek,7,82,c.html najlepiej coś za free wersja PS: 1.5.4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Blok filtrów nawigacyjnych, jest za free Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Dzięki! Dodałem ten moduł, ale zastanawia mnie jedno. Jak dodać/wyświetlić go w lewym panelu w wynikach wyszukiwania? W kategorii działa dobrze, ale jak szukam produktu to tam już go nie ma, a to trochę lipa Jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Akurat ten moduł działa tylko i wyłącznie na stronach kategorii, chyba na addonsach są podobne moduły które działają również w innych miejscach sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 rozglądałem się, ale chyba nie ma nic za free Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 rozglądałem się, ale chyba nie ma nic za free cos za cos, albo masz za free, juz i tak rewelacyjne narzedzie, dzialajace tylko w stronach kateogrii, albo w cos dodatkowego trzeba bedzie zainwestowac. w sklepie tez bedziesz sprzedawal "za free" ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 Ja nie sprzedaje w tym sklepie. To jest sklep mojego klienta, ja jestem tylko właścicielem agencji reklamowej która obsługuje tego Pana. Po prostu powiem klientowi że musi sobie kupić taki moduł albo mój programista go przerobi. Jak nie ma to nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Ja nie sprzedaje w tym sklepie. To jest sklep mojego klienta, ja jestem tylko właścicielem agencji reklamowej która obsługuje tego Pana. Po prostu powiem klientowi że musi sobie kupić taki moduł albo mój programista go przerobi. Jak nie ma to nie ma. czy robisz dla siebie czy dla kogokolwiek, niestety, sklep to inwestycja. tak samo jak stacjonarny, tez do pustostanu nie da sie weksc i od razu sprzedawac, na remont, wyposazenie trzeba zainwestowac. to samo z internetowym, tutaj test tylko taka roznica, ze zamiast czynszu placi sie za domene i hosting co do przerobienia modulu.... z calego serca zycze powodzenia programiscie zeby przerobic modul na widoczonosc we wszystkich stronach (promocje, wyszukiwarka, nowosci itp) trzeba by go calego przerobic od podstaw. juz probowalem. nie ma sensu przerabiac blocklayerd, wiele taniej i na pewno szybciej bedzie znalezienie jakogos 'advances search' na addons. tylko co jeszcze, tutaj przestrzegam przed braniem pierwszego lepszego, bo najtanszy... zwracaj uwage czy te moduly dzialaja pod cache czy ba nezposrednim zapytaniu do bazy danych. te bezposrednie spowolnia, a przy wiekszej ilosci produktow wrecz zatrzymaja cala strone i w wiekszosci wypadkow, przy skromnym serwerze bedziesz widzial tylko 'Error 500' Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted September 12, 2015 Author Share Posted September 12, 2015 Tłumaczysz mi jak przedszkolakowi, a od 9 lat prowadzę sporą agencje interaktywną. Klient zdecydował się na to że kupi nasz autorski sklep internetowy. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Tłumaczysz mi jak przedszkolakowi, a od 9 lat prowadzę sporą agencje interaktywną. Klient zdecydował się na to że kupi nasz autorski sklep internetowy. Temat do zamknięcia. przepraszam, ze chcialem pomoc... wykazac bledy, ktore bardzo czesto popelniaja uzytkownicy wybierajac darmowe albo najtansze moduly.... jeszcze raz serdecznie prepraszam, ze urazilem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted September 12, 2015 Author Share Posted September 12, 2015 O matko... przecież nie o to chodzi. Po prostu daruj sobie ironię. Moja wina, że klient się upiera? Kazał szukać i przerabiać to pytam. Na szczęście mu to wybiłem z głowy i stawiamy sklep na naszym oprogramowaniu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts