pedros650 Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Witajcie, Mam szablon, w którym jest bardzo fajna wyszukiwarka, chciałbym ją umieścić na stronie głównej strona: http://serwer1327788.home.pl/Property-Sector/ Jak to uczynić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 A tak konkretnie to o czym piszesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pedros650 Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Sorki, cały czas z tym walczę i przez chwilę faktycznie nie było wcale widać tej wyszukiwarki. Już jest widoczna (po wejściu w kategorię mieszkania lub domy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 jezlei chodzi co o to co w tytule ma "katalog" to jak wlaczyles czy wylaczyles to juz wiesz, ze to nie wyszukiwarka tylko filtr, a dokladniem modul blocklayered. a jeszcze dokladniej o samym module to dziala on tylko na stronach kateogrii, czyli nie ma mozliwosci umieszczenia go na stornie glownej, nowosciach, promocjach, producentach...... tylko kategorie. sa na addons moduly mozwalajace na uzywanie we wsystkich stronach, w ktorych znajduja sie produkty, ceny zaczynaja sie, jak dobrze pamietam, od 100-120$ a uzywania raczej nie polecam, przynajmniej te, ktorych mialem "przyjemonsc" uzywac, nie dzialaja po stronie cache, rzadko uzywaja ajaxa. co za tym idzie, jak sie to wszystko skumuluje przy wiekszej ilsoci produktow (100-200 w kateogrii) sklep nie wyrabia. nawet na serwerach VPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pedros650 Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 OK dzięki za informację, już wiem na czym stoję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pedros650
Witajcie,
Mam szablon, w którym jest bardzo fajna wyszukiwarka, chciałbym ją umieścić na stronie głównej
strona:
http://serwer1327788.home.pl/Property-Sector/
Jak to uczynić?
4 answers to this question
Recommended Posts