Yusuf Kaya Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Ben siteme başka Prestashop olmayan bir bir sitedeki ürünleri toplu olarak eklemek istiyorum. Kod bilgim hemen hemen hiç yok. Araştırma yaparken Opencart ta böyle bir İmkanın olduğunu gördüm. Acaba prestashop ta da böyle bir imkan varmı. Yardımlarınızı bekliyorum. Ya da daha basit bir şekilde toplu ürün ekleyebileceğim bir yöntem bilen yada modül varsa modül adı ne bileyim işte bu konuda çok bilgisizim ve acilen bu işi bitirmem gerekiyor. *****not: ürün almak istediğim site ile ilgili veritabanı vs hiçbir dökümanım yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Bu modül işinizi görür...bir çok sitede kullandığım bir modüldür ...türünün en iyisidir... http://prestashop.butikki.dk/en/home/14-import-fast.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalavis Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 3 adet sitem var bu programın kısıtlaması varmı, her sitem için ayrı ayrımı almalıyım, bilgi verebilirseniz çok sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 kısıtlama yoktur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
setrix Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Ben siteme başka Prestashop olmayan bir bir sitedeki ürünleri toplu olarak eklemek istiyorum. Kod bilgim hemen hemen hiç yok. Araştırma yaparken Opencart ta böyle bir İmkanın olduğunu gördüm. Acaba prestashop ta da böyle bir imkan varmı. Yardımlarınızı bekliyorum. Ya da daha basit bir şekilde toplu ürün ekleyebileceğim bir yöntem bilen yada modül varsa modül adı ne bileyim işte bu konuda çok bilgisizim ve acilen bu işi bitirmem gerekiyor. *****not: ürün almak istediğim site ile ilgili veritabanı vs hiçbir dökümanım yok. xml ürün yükleme yapabilmen için serverin ayarları şu şekilde olmalı denilen bir yazıyı paylaşayım. Çünkü standart server ayarları düşüktür. Php.ini minimum ayarları: memory_limit = 256M; // 512MB tavsiye edilir. max_execution_time = 1800; //3600 sn. tavsiye edilir. upload_max_filesize = 32M; mysql.connect_timeout = 60; allow_url_fopen = on; max_input_time = 300; // 600 tavsiye edilir. default_socket_timeout = 300; // 600 tavsiye edilir. bunlar dışında CURL kütüphanesi kurulu wrapper aktif olmalıdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts