Galik Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Witam wszystkich,Posiadam preste Version 1.2.2.0Chciałem zintegrować swój sklep ze skąpcem więc pobrałem pice wars. Przeszedłem do zakładki moduły w panlu sterowania -> Dodaj nowy moduł wyświetliło się: Pomyślnie pobrano moduł jednak nie jest on widoczny w liście modułów co za tym idzie nie można go zainstalować/skonfigurować.Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Sokołowski - Studio Eline.pl Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 przeczytaj instrukcje instalacji - to ci wiele wyjasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galik Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Witam, nie posiadam niestety zadnej dokumentacji do price wars`a.. Prosze albo o wskazowke albo o instrukcje.Z Gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Sokołowski - Studio Eline.pl Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 z ktorego modulu korzystasz ?podaj skad go pobrales i czy w zipie jest katalog classes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galik Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Ściągnałem: pricewars.zip niestety nie jestem w stanie podać linka.W zip`ie znajduje się tylko plik: pricewars.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Sokołowski - Studio Eline.pl Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 no to nie wiem co sciagasz - ale to nie jest kompletny modul pricewarsodezwij sie na GG 515250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RastamanuPL Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Witam,Czy ktoś może podać linka gdzie znajdę kompletny moduł Price Wars wraz z instrukcją instalacji? Byłbym wdzięczny.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzer Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Nie chcie zakładać nowego tematu, nie moge znaleść żadnych informacji odnośnie tego modułu a chciałbym się dowiedzieć do czego on służy i gdzie go można pobrać/kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 moduł generuje liste produktów do porównywarek cenowych takich jak ceneo itp. bezpośredni link do modułu: Price Wars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kineki Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Tak na szybko pytanie ten moduł zgodny z 1.5.4.1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 według changelogu - tak, w praktyce - nie sprawdzałem zainstalowałem w sklepie dla próby - i działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts