menace Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Zdravím. Našel jsem tento modul na vytvoření PDF katalogu. https://www.prestashop.com/forums/topic/333199-modulo-create-pdf-catalog/?hl=pdf+catalog&do=findComment&comment=1686406 Mám PS 1.6.14 a modul jsem nainstaloval. Když jsem dal generovat katalog, tak mi vyskočí následující hláška: FPDF error: Missing or incorrect image file: ../../img/p/12-medium.jpg Je mi jasné, že je chyba někde v cestě k obrázkům, ale nejsem schopný (nemám takové znalosti s programováním), abych tam dostal správnou cestu. Neporadí někdo? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta-servis.cz Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Vzhledem k tomu, že ten modul je dost starý, tak tam byla použita stará struktura obrázků. Opravil jsem to a když ten modul znovu nainstaluješ, mělo by ti to PDF vygenerovat. cataloguePDF.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
menace Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Presta, díky moc za úpravu. Znovu jsem tento modul potřeboval a ušetřil mi moc práce. Ještě jednou díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts