tharacus Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Zdravím,mám problém se špatným výpočtem věrnostních bodů.Nastaveno mám:útrata 100kč = 1 bodProblém je, že body se počítají z každého kusu zvlášť.Tzn. objednám 2x zboží za 199kč, tj. za 398kč a dostanu jen 2x 1bod, správně by měli být 3 body.Jak bych měl vyřešit, aby byly body počítány z celkové ceny za všechno objednané zboží (bez poštovného)?Nejsem plátce DPH, takže nepoužívám cenu s DPH, používám cenu bez DPH nastavenou bez zobrazováni textu o DPH.Prosím o radu, nejlépe o upravený zdroják.Předem moc děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Tak než to složitě přeprogramovávat....Bych to udělal následovně....Bod bych dal například za 20 kč....a snížil hodnotu jednoho bodu.... Takže kráva zůstane celá....A odměny přes tou budou...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tharacus Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 No jo, máš pravdu.Někdy stačí se na to podívat jednoduše a hned je řešení venku.Dal jsem za utracenou 1kč 1bod a za 1bod slevu 0.02kč.Díky za jednoduché řešení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts