abroucek Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Snažím se o změnu předmětu emailu, který chodí po vytvoření nové objednávky majiteli eshopu pomocí modulu Mail Alerts v2.2. Už jsem zjistila, že se dá upravit v souboru mailalerts.php v složce zmíněného modulu (proměnná subject)... Změním-li hodnotu na "Nova objednavka" bez diakritiky - změna předmětu funguje a email dorazíZměním-li hodnotu na "Nová objednávka" s diakritikou - při tvorbě objednávky zákazníkem dochází k chybě a zákazníkovi to napíše: "Error: mail parameters are corrupted"Prosím o radu, jak zprovoznit diakritiku, aby zasílání emailů s předmětem "Nová objednávka" majiteli eshopu fungovalo.Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Něco mě osvítilo a nastavila jsem kódování toho souboru na UTF-8... teď už to chodí s diakritikou, ale mezi písmeny "e" a "d" se vloží dvě mezery, přitom v mailalerts.php to mám jako jedno slovo - dohromady."Nová obje dnávka"Nevíte, v čem může být chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Není třeba měnit soubor mailalerts.php stačí udělat změny v souboru lang.php a samozřejmě mít vpořádku všechny šablony emailů jak html, tak txt v ...\mails\cs uložené v kódování UTF8. Tento problém už je tady na foru vyřešen několikrát. Stačí použít funkci na fóru: "Search this forum".Najdi si soubor lang.php v /mails/cs/ a edituj si e-maily jaký chceš. Zde je český překlad souboru lang.php.?phpglobal $_LANGMAIL;$_LANGMAIL = array();$_LANGMAIL['Your new admin password'] = 'Vaše nové heslo';$_LANGMAIL['Your password'] = 'Vaše heslo';$_LANGMAIL['Welcome!'] = 'Vítejte v internetovém obchodě';$_LANGMAIL['Order confirmation'] = 'Potvrzení objednávky';$_LANGMAIL['Message from contact form'] = 'Zprávy z kontaktního formuláře';$_LANGMAIL['My personal informations'] = 'Moje osobní údaje';$_LANGMAIL['Message from a customer'] = 'Zpráva od zákazníka';$_LANGMAIL['Preparation in progress'] = 'Připravujeme Vaši objednávku';$_LANGMAIL['Virtual product to download'] = 'Virtuální produkt k stažení';$_LANGMAIL['Package in transit'] = 'Sledování zásilky';?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
housparty Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 nemůžu si pomoct, ale ten tvůj překlad mi nějak nic neřeší... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ahoj, mam Version 1.3.1.1 a cesky preklad v lang.php. Presto se mi v predmetech mailu, ktere prichazi zakaznikovi objevuji anglicke vyrazy ([Levné Vánoční dárky - Cool Dárky.cz] On backorder). Uz jsem to nastaveni nekolikrat hledal v adminu, forech, souborech a nejak se nedari na to prijit. Nevite, kde by mohla byt chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Já tam mám potvrzení objednávky, Zrušeno a tak, ale na email mi přijde jako název předmětu [{shop_name}] Potvrzení objednávky a nebo [{shop_name}] Zrušeno a tak dále. Rád bych bez toho [{shop_name}]. Mám verzi 1.6.0.9. A jak mohu změnit i název emailu? Teď ho mám jako {shop_name}. Jen pro doplnění, na email mi nepřijdou písmenka {shop_name}, ale místo {shop_name} je tam název eshopu, který mám v prestě. Prosím o radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts