mad_eye Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Jak w temacie PS wersja 1.6.1 zrobiłem tłumaczenia wszystkich elementów, niestety w widoku kategorii - dodaj do koszyka (add to cart) jest w języku angielskim. Pytanie, czy szablon może być nieprzystosowany do tej wersji, w 1.6.014 było wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 (edited) Tutaj może nie tyle chodzić o niedostosowany szablon do wersji co o wstawiony tekst na sztywno zamiast w odpowiednich znacznikach, musisz zajrzeć do kodu aby to zweryfikować. A jeśli w poprzedniej wersji było ok, to znaczy że przeoczyłeś gdzieś to tłumaczenie. Edited August 24, 2015 by endriu107 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_eye Posted August 25, 2015 Author Share Posted August 25, 2015 Dzięki coś się chyba skopało z plikiem albo nie wiem co, ale dopisałem ten brak do pliku. Przed aktualizacją było ok. ale udało mi się odnaleźć plik odpowiedzialny za to. Gdyby ktoś miał podobny problem to ścieżka do pliku to .../themes/NAZWA TWOJEGO SZABLONU/product-list.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts