mad_eye Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Witam, posiadam prestashop w wersji 1.6.0.14, moduły zaktualizowane. Sklep działa w 3 wersjach językowych, podstawowa wersja w języku PL. Niestety wyszukując jakiś produkt - w wersji PL jest wszystko ok, natomiast w wersji angielskiej wyświetlają się tylko dwa produkty, a we włoskiej tylko jeden, mimo ,że tłumaczenia są wprowadzone. Ktoś spotkał się z takim problemem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Preferencje -> Szukaj Wygeneruj indeksy. Najlepiej ustawić indeksowanie w cronie raz dziennie w nocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_eye Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 (edited) Dzięki za szybką odpowiedź, czy masz na myśli "Przebuduj cały indeks" jeśli tak, to zrobiłem i nie ma żadnego efektu. Osoba która wprowadzala produkty zgłaszała mi ,że po przełączeniu języka na karcie produktu, zaczynała wpisywać i po chwili jakby strona się doładowywała i znów przełączało się na PL. Zaktualizowałem do wersji 1.6.1, przebudowałem indeks i nic się nie zmienia, nadal z 4 produktów po nazwie widzę jeden. ---------------- Po aktualizacji wszedłem w każdy produkt i zapisałem i już jest ok. Edited August 23, 2015 by mad_eye (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts