lukasz23nillo Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Witam Mam dziwny problem z Prestashop W nagłówku strony chcę dodać linki do social media w postaci ikon Po zmniejszeniu rodzielczości chce aby te ikony nie były widoczne, i wszystko ok, przy użyciu @media ustawiłem to sobie, ale problem jest bo gdy rodzielczość zmienia się skaluje okno przeglądarki, w global.css znika mi całkowicie klasa przypisana do tego diva, i div ustawia się biorąc pod uwagę globalne ustawienia z pliku global.css. Moje pytanie co może być powodem że prestashop usuwa sobie akurat tą klasę po zmianie rodzielczości, po prostu tak jakby jej nie było w pliku global.css, a gdy zwiększe rodzielczość pojawia się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 jak masz @media np. max 960px to poonizej zniaka. od tego jest wlasnie kalsa @media. a mzoe i zniaka ci caly modul bo ma ustawienie na no_mobile? z takich informacji jak przedstawiles wiele wiecej nie da sie wydedukowac. moze pokaz linka do tego sklepu, wskaz o ktore miejsce dokladnie chodzi i ktore divy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts