trnkavojtech Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Zdravim,mám dva problémy. Když vytvořím výrobce, tak pak při vytvoření zboží nejde zboží k výrobci zařadit. Nezobrazí se. Nevíte někdo kde je problém? A potom se nezobrazuje diakritika, jsou tam jenom otazníčky. Mrkněte na stránku : http://www.zooprodukt.hostuju.cz/Za všechny rady předem děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Výrobce - Nevim, verze Presty???Otazníčky - Rozjebal si kodování souboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Výrobce už jsem rozchodil.Ale ty otazníky. Tam asi v tom kódu něco chybí. To bylo anglicky, tak jsem to normálně přepsal, ale ta diakritika prostě nejde.Kód viz obrázek.Stránky : zooprodukt.hostuju.czhttp://img704.imageshack.us/img704/2761/kod.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ještě jednou, rozjebal si kódování souboru, pokud si to editoval v poznámkovým bloku, jak předpokládám. Stáhni a nainstaluj PSPad, nastav kodování na UTF 8 a pak dělej nějaký modifikace, jinak můžeš otazníkovat do aleluja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Děkuji moc! Už to funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Já vim že jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Já vim že jo ...opět kódování "Nápověda pro idioty..." tak na to se musím podívat! ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts