Karel Rehak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Už jsem se do toho nějak zamotal, tak se raději zeptám... Klasicky se učuje cena dopravného podle doručovací firmy. Např. Česká pošta za 100, Kurýr za 120.... Ale já bych to potřeboval vyřešit tak, že dopravce bude jen jeden (Česká pošta) a cena za dopravu se bude odvíjet od způsobu platby. Na dobírku za 130, převodem za 100...Nakopněte mě někdo....Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Stáhni si modul CashOnDeliveryWithFee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 tento modul ma v sobe chybu - neodesila zakaznikovi potvrzeni o objednavce a nezobrazuje se po konecnem potvrzeni objednavky potvrzeni na strance jako u klasickeho modulu dobirka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Ale kecy... sprav si eshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Muze mi nekdo postnout funkcni COD with Fee pro verzi 1.2.5. ? laboruju v tom a zjistil jsem ze validation.tlp a php mi dela problemy, bud neposle mail potvrzeni objednavky, nebo nepricte do mailu priplatek atd. diky - prosim nekoho komu to na teto verzi presty funguje bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts