protonkwark Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 (edited) Witam!Robię testy i zauważyłem, że po złożeniu zamówienia i kliknięciu na "Historia zamówień" (po opłaceniu zamówienia poprzez transferuj.pl) pojawia się strona na której pisze "[Debug] This page has moved Please use the following URL instead". W wątku: https://www.prestashop.com/forums/topic/293513-solved-debug-this-page-has-moved/ niby jest rozwiązanie, ale ja mi nie zadziałało i nadal ten błąd występuje. Otóż utworzyłem ten plik Tools.php i wrzuciłem do katalogu Overrides po czym usunąłem plik /Cache/class_index.php. Zamiast przekierować na /order-history to przekierowuje tu: /index.php?controller=history no i właśnie tu wyświetla komunkat opisany wyżej. Co zrobić jeszcze należy? Edited August 17, 2015 by protonkwark (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Wyłączyć tryb debugowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 protonkwark Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Tak chciałem zrobić ale boje się, że pozostawię bliżej nieokreślone bugi bez rozwiązania, co może objawić się bliżej nieokreślonymi przykrymi skutkami w przyszłości. Czy wyłączenie debugowania to nie jest takie "zaleczenie" a źródło problemu pozostaje nadal, czy mój tok myślenia jest przesadzony i nie znajduje uzasadnienia i wyłącza się po prostu gdy już projekt wchodzi w etap środowiska produkcyjnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Z tym że to nie jest błąd, więc jeśli nie ma innych błędów to wyłącz tryb debugowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
protonkwark
Witam!
Robię testy i zauważyłem, że po złożeniu zamówienia i kliknięciu na "Historia zamówień" (po opłaceniu zamówienia poprzez transferuj.pl) pojawia się strona na której pisze "[Debug] This page has moved Please use the following URL instead".
W wątku: https://www.prestashop.com/forums/topic/293513-solved-debug-this-page-has-moved/ niby jest rozwiązanie, ale ja mi nie zadziałało i nadal ten błąd występuje. Otóż utworzyłem ten plik Tools.php i wrzuciłem do katalogu Overrides po czym usunąłem plik /Cache/class_index.php.
Zamiast przekierować na /order-history to przekierowuje tu: /index.php?controller=history no i właśnie tu wyświetla komunkat opisany wyżej.
Co zrobić jeszcze należy?
Edited by protonkwark (see edit history)Link to comment
3 answers to this question
Recommended Posts