Zdeněk Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Dobrý denChtěl bych se zeptat jak mám nastavit aby byl telefon povinný při registraci nového zákazníka.....Dále aby se mi ukazoval při nové objednávce v příchozím e-mailu v adrese....Děkuji všem za jakékoliv nápovědy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Dobrý denChtěl bych se zeptat jak mám nastavit aby byl telefon povinný při registraci nového zákazníka.....Dále aby se mi ukazoval při nové objednávce v příchozím e-mailu v adrese....Děkuji všem za jakékoliv nápovědy.. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/11123rekl bych ze to obsahuje vse potrebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Pro někoho kdo umí anglicky je to dost dobrá nápověda....Postupoval jsem dle návodu...A neustále není telefon povinej.....:-( Potřebuji ho mít jako povinej při registraci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Pardob....špatně jsem napsal tu angličtinu....Právě, že neumím...takže slovíčka tam jdou opravdu kolem a kolem a z toho čemu jsem rozuměl se nic nezměnilo tak jak bych chtěl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bene58 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Pardob....špatně jsem napsal tu angličtinu....Právě, že neumím...takže slovíčka tam jdou opravdu kolem a kolem a z toho čemu jsem rozuměl se nic nezměnilo tak jak bych chtěl... Tu to mas v cestine:http://prestashopcesky.cz/povinne-pole-telefon-v-registraci-noveho-zakaznika/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Prefektní děkuji moc bene58....Teď už by to chtělo jen někak dostat ten telefon do e-mailu, který mi přijde jako info o nové objednávce a bude to dokonalé..... Díkes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Si tam přidej proměnou phone nebo mobil_phone, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Jenom do e-mailu....Protože tam jsem to dal a nic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 ked v administracii chcem pridat mobil tak dostanem tuto chybovu hlasku "Pokus o neautorizovaný prístup (Hack) (Address -> phone_mobile is empty)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 me se nejak nedari, mohl by mi nekdo prosim pomoct? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 me se nejak nedari, mohl by mi nekdo prosim pomoct? Co máš za verzi Presty?Umíš pracovat s editorem PsPad? Umíš to...? Já ti třeba mohu poradit... :cheese: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Mam verzi 1.3.0.2 a zkousel jsem to v dreamweaweru. Nakonec se mi zadarilo, sice asi az po pulnoci, ale prece.Moc dik za zajem o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts