pepco2 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Ahojte, potreboval by som aby sa tento HOOK zobrazoval na každej stránke a najjednoduchšie riešenie ma napadlo to pridať do footer.tpl ale nejak to nechce fungovať vypisuje to chyby: Notice: Undefined index: HOOK_HOME in /cache/smarty/compile/34/a4/2c/34a42cfce727746dd76b418108277daad700596d.file.footer.tpl.php on line 32 Notice: Trying to get property of non-object in /cache/smarty/compile/34/a4/2c/34a42cfce727746dd76b418108277daad700596d.file.footer.tpl.php on line 32 HOOK pridávam ako : <div class="clearfix">{$HOOK_HOME}</div> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Ahoj Hoook home je v systému zaregistrovaný jen pro domácí stránku, je potřeba si případně odregistrovat vlastní hook a ten pak dále používat. Na internetu k tomu již bylo dost členku a témat na tomto fóru také, jen informace jsou v angličtině. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepco2 Posted August 14, 2015 Author Share Posted August 14, 2015 Ahoj, na registráciu vlastného HOOKu som našiel toho dosť ale ja by som potreboval použiť tento konkrétny vo footer.tpl ale k tomu som už nejak nič moc nenašiel, vedel by si mi poradiť konkrétny materiál, lebo neviem, čo presne ani hľadať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Problém je v tom že hook Home je svázaný pouze s domácí stránkou, tedy je potřeba založit vlastní HOOK a navázat ho na potřebné stánky jak to potřebujete Vy. Zkoušek modifikovat home, je celkem pak nebezpečné mohlo by Vám to v budoucnu dělat problémy při použití nějakých další modulu. Nevidím nikde problém v tom založit nový, není problém ho pak na vykreslování přidat do pticky stránky a navázat na to příslušné události které se mají provést v modulech a nebo systémových funkcích. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts