GlocK Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 In tabul Module imi arata acum eroarea (vezi poza)cand am instatalat PS imi mergea perfect..si inca ceva stie careva cum pot sa adaug o comada unui client care a facut comanda telefonic.Am creat drectorul cerut si cele doua fisiere "_drawrating" si "_config-rating.php"Va multumesc pentru timpul acordat citiri acestui topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 si inca ceva stie careva cum pot sa adaug o comada unui client care a facut comanda telefonic. vezi ca este un modul superuser incare poti face ceea ce vrei mai sus.aici este modulul http://www.julien-breux.com/2009/05/14/module-prestashop-superuser/referitor la eroarea primita, ai setat permisiunile la foldere ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlocK Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Merci pentru raspuns.Da permsiunile sunt setate... partea e ca nici pe serverul meu nu apare acel folder....:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlocK Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Topic solvedSidro.ro poti inchide acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 )nu inchide topicul inainte sa ne spui solutia aleasa. poate mai tarziu, cu un search cineva va vedea raspunsul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts