martsoni Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Witam,gdy przechodzę do widoku produktu z głównej kategorii widok jest różny od tego gdy przechodzę z podkategorii Chciał bym by widok był zawsze taki sam jak w przejściu z podkategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 skonfiguru poprawnie modul blockcategories zaznaczajac zawsze glowna kateogrie do wysweitlania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martsoni Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Tak właśnie mam. Czekam na kolejne pomysły Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 to wyczysc cache przesta i przegladarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
martsoni Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Nic to nie zmienia.Można to zobaczyć live na www.grochu.plPrzykład który podałem dotyczy świeć dekoracyjnych I 1. klikamy w menu z lewej na świece dekoracyjne 2. następnie na produkt Serce mini dekoracja 001 - patrzymy jaki jest efekt II1. klikamy w menu z lewej na Serce (podkategoria świec dekoracyjnych)2. klikamy na produkt Serce mini dekoracja 001Efekty się różnią tak jak przedstawiłem na screenshotach.Cache czyszczony, wyłaczany, włączany... efekt ten sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 u mnie otwiera sie tylko pierszsy screen, reszta nie chce. ale bezznaczenia, a blocklayered masz wlaczony i porapwnie skonfigurawany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 to jakis blad skorki , ktora nie przeladowuje breadcrump'a i tytulu po wybraniu produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts