jirik0201 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 zdravím, v eshopu 1.6.1.0 mám takový problém. mám např. třičko 1 zelené a tričko 1 bílé. trička jsou totožné, jen mají jinou barvu. v tričku 1 zelené mám atributy zelená (hlavní) a bílá. v tričku 1 bílá mám atributy bílá (hlavní) a zelená. když nastavím filtr na barvu, tak se mi u barvy zelené zobrazí 2 produkty a barvy bílé se mi zobrazí také 2 produkty. problém je v tom, že když kliknu na bílé, tak ze mi zobrazí tričko bílé i zelené (protože je tam atribut bílé tričko) a když kliknu na barvu zelenou, tak se mi zobrazí tričko zelené a bílé. jak to mohu vyřešit, aby se mi zobrazilo jen bílé tričko při kliknutí na bílou barvu ve filtru a při kliku na zelenou, jen zelené tričko a přitom mi u produktů zůstaly atributy? děkuji za případné odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 tak mě to trklo. zničeho nic boom, mi to přišlo do hlavy. stačilo jen do vlastností přiřadit barvu a ve filtru zakázat barvy atributů a povolit barvy vlastností. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts