Sterver Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 (edited) Zdravím vospolok, už dlhší čas sa trápim s nastavením emailu a zatiaľ sa mi nepodarilo ho sfunkčniť. Mám hosting, kde sa nachádza eshop s PrestaShop™ 1.6.0.9 a takisto emailová schránka. Podľa informácií od hostingu som nastavil SMTP pripojenie a teraz, keď skúšam odoslať testovací email, vyhodí mi to: Chyba: prosím skontrolujte nastavenia Expected response code(s) [250] but got response [550-Cenzura: MAIL FROM must match AUTHENTICATED USER (MAIL FROM: 550 '[email protected]' != AUTH LOGIN: '[email protected]')] Problém je, že "[email protected]" je vo (podľa mňa) všetkých nastaveniach už dávno zmenený a takisto sa nenachádza v žiadnom so súborov (neviem ako je to s obsahom databázy). "[email protected]" je zároveň automaticky pridávaný do políčka pre odoslanie testovacieho emailu, takže niekde ešte musí byť jeho stopa. Neviete prosím, kde a čo zmeniť? Budem rád za každú pomoc. Už nikdy nechcem dokončovať niekoho rozrobenú prácu.... Vyriešené: https://www.prestashop.com/forums/topic/461718-solved-smtp-cannot-send-an-email-expected-response-codes-250-but/?p=2119397 Edited August 11, 2015 by Sterver (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts