Jump to content
  • 0

Górne menu poziome

Witek7777

Question

Witam!

Prestashop 1.6.1 - jak przetłumaczyć pozycje z modułu "Górne menu poziome" :

- sekcja CMS i np Legal notice lub delivery itp. wszystko jest po Polsku a to nie,

O ile się nie myle to tłumaczyłem to w poprzedniej wersji - ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie :/

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc,

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Dzieki, mam jeszcze jedno pytanie - oprócz legal notice, delivery jest jeszcze (tym razem w Bloku cms) link Nasze sklepy na koncu - w tym przypadku niemożna nazwy zmienić w preferencje/CMS - można jednak ten link wyłączyć w module block cms --> dodaj link do lokalizatora sklepów TAK/NIE (Dodaje link "Nasze sklepy" na końcu bloku.) - nie chce wyłączyć tylko zmienić nazwe ale nie mogę znaleźć pliku, w którym tą nazwe mógłbym zmienić.

pozdrawiam,

• 0

Tylko to pytanie nie ma nic wspólnego z tematem górnego menu, i ja mogę tutaj odpowiedzieć ale ktoś z takim samym problemem nie znajdzie tego rozwiązania ponieważ górne menu nie ma nic wspólnego z stopką. Szanując innych użytkowników ja nie odpowiem w tym wątku, znajdź podobny wątek lub załóż nowy coby inni użytkownicy mieli tak samo łatwo jak ty.

• 0

Witam.

Też mam pytanie dotyczące górnego menu. W wersji mobilnej link do rozwinięcia tego menu nazywa się "ZAKŁADKI". Wolałbym, żeby u mnie to nazywało się po prostu MENU. Miałem od paru osób info, że nie mogą znaleźć menu z linkami do moich produktów. Jak można to zmienić?

Z góry dzięki

Mariusz

• 0

Ciekawe. Mam tylko jeden. ;-)

Tak, czy owak, dzięki za zaangażowanie.

Pozdrawiam

masz do wyboru dwa tlumaczenia, albo generalnie, czyli dla wszystkich szablonow albo poszczegolne szablony z osobna, nawet jezeli jest jeden. jezeli tulaczenie zostalo juz wprowadzone bezposrednio w szablon to tlumaczenie 'general' go nie nakryje. pobierane jest zawsze w pierwszej kolejnsoci te z szablonu.