Pursej Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Prosím o pomoc. Po instalaci mi nejprve nechodily emaily na jména zákazníků s českou diakritikou, na ostatní ano. To jsem rozchodil. Teď však po zadaní objednávky chodí na zákazníka dva stejné maily, liší se jen předmětem.Potvrzení objednávky - ten je v pořádkuObjednávka přijata - některé proměnné jsou zobrazeny jako skript Zboží {total_products} Slevy {total_discounts} apod.Když ve statusech vypnu odesílání emailu (u Objednávka přijata). Tak nepřijde ani jeden email. Potřebuji se nějak zbavit mailu Objednávka přijata, nebo aby se alespoň zobrazoval korektně. Neví někdo?Mám verzi 1.2.5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 vyřešil jsi to nějak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pursej Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Ano asi ne úplně ideálně ale funkčně. S tím, že přijdou dvě zprávy jsem nic nezměnil, protože změna označení odesílání zákazníkovi ve statusu "Objednavka přijata" způsobí buď nedoručení žádné zprávy nebo dvou a to: Potvrzení objednávky (to nevím jak se dá změnit) a tu druhou druhou si mohu vestatusech navolit. Takže zatim nechavam chodit potvrzeni zadani objednavky a druhá zpráva potvrzuje přijeti objednavky plus další doplňkové informace.Pursej Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Já už to vyřešila, už chodí pouze jeden email - potvrzení objednávky order_confPostup jsem našla zde: http://www.prestashop.com/bug_tracker/view/3660/ Otevři classes/PaymentModule.phpřádek 350 if ($orderStatus->send_email AND Validate::isEmail($customer->email)) z podmínky odstraň $orderStatus->send_email AND Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 tobe to pomohlo? pokud toto udelam, stale chodi 2 maily (potvrzeni objednavky + info o priprave) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flooster Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Ja kdyz to udelam dle navodu nahore, tak mi eshop nejde vubec. Nevite proc ?píše to toto:Server errorThe website encountered an error while retrieving http://www.panska-kosmetika.cz/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.Here are some suggestions:Reload this web page later.HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts