mical71 Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Dobry den, udelal jsem update Presta na 1.6.1 a nyni se mi vubec nezobrazuji v celem shopu slevy u produktu. Stranka je http://sportbart.cz/ Kdyz najedete do kategorie, kde mam leve menu, tak box se slevami zobrazi slevu, ale castka je stejna. Ale v hlavnim poli se slevy nezobrazi, ani na HP, ani detail produktu. Zkousel jsem jiz: 1) restart boxu se slevami 2) prehrat cely adresar themes ze stare verze 3) kontroloval jsem nastaveni zobrazit slevy ANO zapnuto 4) kontroloval jsem slevy v DB a u produktu v adminu, jsou tam, dokonce jsem pridal novy testovaci produkt se slevou komplet a take se nic nezobrazuje Nevite nekdo, cim to muze byt? Nezdarily upgrade? Psalo ale ze vse OK, system kdyz dam kontrolu nevykazuje zadny problem. Dekuji za rady, uz moc nevim, kam dal... Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Ahoj zkusil bych si udělat dump jedné položky v šabloně v jaké proměnné se sleva předává a jestli je tam vůbec uvedena. Je možné že se sleva předává v jiné proměnné a šablona na to potřebuje modifikovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Zeman Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Michale, mám ten samý problém. Koukal jsem na tvé stránky http://sportbart.cz/ a vidím, že to máš vyřešeno. Jak jsi k tomu došel, pokud ti někdo pomohl, kontakt je vítán, díky za odpověď. Libor Edited August 6, 2015 by Libor Zeman (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mical71 Posted August 10, 2015 Author Share Posted August 10, 2015 Zdravim a omlouvam se za pozdni odpoved. Bohuzel jsem na to neprisel nijak, takze jsem pozadal provozovatele serveru, aby mi obnovil system ze zalohy mesic zpet a jedu zatim na stare verzi. Bylo to posledni mozne reseni a asi jedine funkcni aktualne. Diky Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Zeman Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Zdravím Michale a děkuji za opověď. Já jsem zkontaktoval pro změnu přímo Prestahop, uvidíme, jak si s tí poradí.. Dám vědět, jak si s tím poradí. Přeji pohodový den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Zeman Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Zdravím Michale, mám vyřešeno a spraveno, vše funkční i ve verzi 1.6.1.1. Jednalo se o problém v tabulce v MySql.... pokud by jste měl zájem, napiště na [email protected], dám vám kontakt, kdo mě to dal za mírnou úplatu dohromady... Libor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts