elrond2000 Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Koledzy/koleżanki mam problem, który był już wcześniej opisywany na forum ale moje rozwiązanie jest w innym kontekście: otóż po wpisaniu w linijce product-list.tpl w linijce {assign var='nbItemsPerLine' value=3} na {assign var='nbItemsPerLine' value=4} produkty zamiast wyświetlać się po 4 w linijce są 3 a czwarty przechodzi do następnej linijki chciałbym po modyfikacji otrzymać 4 produkty w linii (w widoku siatki) co miałoby się wiązać z max. wymiarem obrazka 250x250px jak to ugryźć? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 (edited) nie wyglada to na default, wiec przypiszczam, ze jak w wiekszosci szablonow zmienna $nbItemsPerLine jest, ale nie jest brana pod uwage dalej.... jeszcze musisz teraz zmienic klasy boostrampa dla <li> produktow, z col-md-4 na col-md-3 (lub -lg, w zalensoci od szablonu) Edited August 4, 2015 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrond2000 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 To przerobiony default zmiany mam dokonać w product.list.tpl? czy w css? index' || $page_name == 'product'} col-xs-12 col-sm-4 col-md-3{else} col-xs-12 col-sm-6 col-md-4{/if} wydaje mi się że powyższe miejsce trzeba przerobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 wydaje mi się że powyższe miejsce trzeba przerobić a sprawdzales, czy to to miejsce nalezy przerobic? szybciej bys sprawdzil niz pisal posta tylko uwazaj tutaj, bo jedna czesc tyczy sie strony glownej a druga produktow z tej samej kateogrii na stornie produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts