a-z PCservis Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Ahoj všem,neřešil jste někdo náhodou toto?Automatická změna měny podle zaregistovaného státu (země) zákazníka, nemám namysli modul pro Location Detection ten je vcelku na prd (pokud jsem se zaregistroval jako např. číňan a momentálně sedím u pc připojeného k internetu v německu).Díky všem Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Tak to jsem si myslel, že tu jsou vetší borci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Eshop je od toho, aby prodával zboží a ne, aby si tam měl takovýhle kraviny... a myslim si, že zákazník není zas až tak blbej, aby nedokázal přepnout jazyk nebo měnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 ...proč si myslíš že to je kravina, ať si to pak přepne jak chce, ale když se přihlásí tak ať tam má měnu příslušnou k svému zareg. státu.Když nevíš tak nepiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 To bys musel vytvořit provázání mezi jazykem a měnou a samozřejmě i jazykem a státem, což v Prestě vůbec není, takže to nebude až tak jednoduché, že... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 No právě.Já jenom ať nedělám něco co už někdo udělal, že... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 No právě.Já jenom ať nedělám něco co už někdo udělal, že... Budeš první, jistojistě <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 No právě.Já jenom ať nedělám něco co už někdo udělal, že... Budeš první, jistojistě <3 Konečně mi to došlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts