jangor Posted August 2, 2015 Share Posted August 2, 2015 Witam! Nade wszystko chciałbym podziękować i pozdrowić tych wszystkich użytkowników forum, którzy znajdują czas i samozaparcie w niesieniu pomocy takim jak ja, którzy czerpią garściami z ich wiedzy zadając tylko pytania, ale do rzeczy... Presta w wersji 1.6.0.11 załatana maksymalnie - działająca. Używam kombinacji przy towarach w postaci obrazków. Konfigurując nowy towar dodaję obrazki i definiuje się tzw.cover obrazek czyli obrazek główny. U mnie ten obrazek jest wyświetlany ZAWSZE. Uzyskałem to zaznaczając go w każdej kombinacji. Natomiast podczas procesu dodawania do koszyka brany jest obrazek, jak zauważyłem z wartości pierwszej kombinacji wyselekcjonowanej jako domyślna. W sumie słusznie... Jednak ja chciałbym by obrazkiem dodawanym do koszyka i później wyświetlanym w procesie zamawiania był cover, bez względu na wybraną kombinację towaru. Ma ktoś jakiś pomysł jak tego dokonać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts