dolbyboy Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Witam Mam problem z modułem przelew na konto (bankwire) nie wyświetla się na liście wyboru przy przechodzeniu ścieżki zakupowej moduł zainstalowany i aktywny dane do przelewu w module są uzupełnione moduł ship2pay zainstalowany i prawidłowo skonfigurowany w sklepie są 3 formy dostawy konfiguracja w ship2pay jest taka Odbiór osobisty PayPal (paypal) przelew na konto (bankwire) Przelew w SOFORT Banking (sofortbanking) Płatność przy odbiorze (cashondelivery) DHL Przelew / Sofort PayPal (paypal) przelew na konto (bankwire) Przelew w SOFORT Banking (sofortbanking) Płatność przy odbiorze (cashondelivery) DHL Pobranie PayPal (paypal) przelew na konto (bankwire) Przelew w SOFORT Banking (sofortbanking) Płatność przy odbiorze (cashondelivery) mimo właściwego ustawienia w koszyku nie wyświetla się przycisk przelewu na konto zastanawiam się czy problemem nie jest tu wielojęzyczność sklep stoi na domenie de front sklepu jest ustawiony na język niemiecki ale ja loguję się na zaplecze w języku polskim zauważyłem że nie ma pola wyboru języka jak wejde do konfiguracjio modułu ( czy to jest problemem ) za pomoc z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 PA > moduly > platnosci - sprawdz w tabelach na samym dole ograniczenia waluty i kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dolbyboy Posted July 31, 2015 Author Share Posted July 31, 2015 Dzięki Pomogło to było to, teraz działa prawidłowo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dolbyboy
Witam
Mam problem z modułem przelew na konto (bankwire) nie wyświetla się na liście wyboru przy przechodzeniu ścieżki zakupowej
moduł zainstalowany i aktywny
dane do przelewu w module są uzupełnione
moduł ship2pay zainstalowany i prawidłowo skonfigurowany
w sklepie są 3 formy dostawy konfiguracja w ship2pay jest taka
Odbiór osobisty
DHL Przelew / Sofort
2 answers to this question
Recommended Posts