amiicus Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Witam serdecznie, mam pytanie bo nie jestem pewny. Czy w sklepie prestashop istnieje możliwość integracji z systemem allegro w taki sposób, że JEDNOCZEŚNIE wystawiam produkt w sklepie oraz na allegro ? Przy okazji chciałbym zapytać czy sklep posiada również tzw. obsługę zamówień czyli czy będę mógł zrezygnować z oprogramowania baselinker (które aktualnie mi pomaga przy zamówieniach z allegro) i będę miał wszystkie zamówienia i ze sklepu i z allegro w jednym miejscu ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ListwySamochodowe.pl Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Do połączenia z alledrogo jest jakiś moduł zewnętrzny, ale nie korzystam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiicus Posted July 30, 2015 Author Share Posted July 30, 2015 tak wiem, ze jest taki moduł tylko chciałbym wiedzieć co on oferuje. wyżej napisałem o jednoczesnym wystawianiu aukcji w sklepie i na allegro, może nie konieczne potrzebne jest jednoczesne wystawianie bo zauważyłem, że w innych sklepach robią to inaczej: są produkty dodawane do sklepu ale za pomocą jednego kliknięcia można kilkadziesiąt produktów ze sklepu wystawić na allegro we własnym szablonie i właśnie o to mi chodzi czy jest taka możliwość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Zapraszam do Nas na stronę, i napisanie maila o demo - wyślemy 30dniowe demo integracji z allegro Oferuje ona masowe wystawianie, jak i import zamówień itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts