haniwald Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Witam domyślny szablon prestashop 1.6.0.14. Chciałbym zmodyfikować system wyświetlania bloku produktów w kategorii tak, aby był jednakowy dla każdej rozdzielczości. (z cieniem po najechaniu) Chce uzyskać efekt wyświetlania bloku produktu, taki jaki jest przy rozdzielczości min-width: 1200px. (przy mniejszej szerokości przeglądarki, blok staje się inny - nazwę go statyczny i "hover" się wyłącza dla mniejszych szerokości) Zauważyłem oczywiście, że w pliku product-list.css sa warunki wyświetlania, dla każdej z rozdzielczości, ale gdy cokolwiek zmieniam, sposób wyświetlania tych bloków w mniejszych szerokościach przeglądarki niz min. 1200 px, pozostaje taki sam. Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu, przypuszczam że prawdopodobnie coś trzeba zmienić w product-list.tpl, ale co to już nie mam pojęcia. Dla lepszego przedstawienia sprawy, załączam plik który zobrazuje mój problem Dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts