Aramon Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Hoj lidi,testoval jsem shop na locálu, pak jej hodit na testovací doménu, aby mohli zkoušet kámoši, zda vše běží v poho.Překopčil jsem soubory, zálohoval DB, nahodil DB na serveru a vše jede, včetně přihlášení do administrace.nyní jsem to udělal naopak, z webu jsem si udělal zálohu DB, tu jsem si nahodil na local a nemůžu se dostat do administrace, hlásí mi to: employee does not exist, or bad password Samozřejmě že admin existuje a v DB je.Jsem si sto pro jist, že vše zadávám správně.Nahodil jsme DB opět zpět na web a vše funguje.takže řeším problém: proč se nemůžu přihlásit do administrace. Na locálu si nemám jak nechat zaslat heslo, to by asi vše vyřešilo. zkusil jsem tedy na webu v Nastavení->Emaily nastavit SMTP, jestli by mi to poslalo i z locálu ale bezúspěšně.Napadá někoho něco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 Tak jsem hledal a našel tento topic:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/32238/help_configuration___use/toolnew_admin_account_dot_je to sice "řešení", ale není to to, co bych požadoval, a to je DŮVOD proč se tak stalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Hesla a loginy do databáze MySql jsou uvedena v souboru prestashopu ...config/settings.inc.php. V příloze máš soubor přes kterej si vygeneruješ nové heslo a pak ho vložíš do tabulky employee. Soubor si vyplň a ulož do rootu, kde máš instalaci a spusť. heslo.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 No já ale nemám problém s přístupem do DB, protože web na localu normálně jede, úplně vše, jen to přihlášení do administrace dělá problém...Ale pomohlo vytvoření nového admina pomocí scriptu v odkazu, co jsem dával, následně jsem si změnil heslo u původního admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Mám tušení, že to generuje ještě nějakej securykey, kterej když se neshoduje, tak to je v pytli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts