marking Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 (edited) Witam! Pytanie może błache, ale nie mogę mimo szukania znaleźć konkretnej odpowiedzi, być może źle szukam, proszę bardzo o pomoc. Kwestia jest jedna, wiadomo że co jakiś czas wychodzi wersja 1.6.1, 1.6.2 itd.... Teraz pytanie co mam zrobić, aby po aktualizacji mój sklep wyglądał tak jak wygląda obecnie? Czyli żeby mi się nie rozjechało wszystko. Wczoraj zaktualizaowałem moduł górnego bannera (default bootstrap) i wrócił mi ten banner domyślny z mojego własnego. Jak zrobić, aby takie sytuacje się nie powtarzały? Aby przy aktualizacji pozostał także taki ukłąd jak jest obecnie i ta kolorystyka itd..... Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Edited July 28, 2015 by marking (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Wyeksportuj sobie szablon pod zmienioną nazwą jeśli korzystasz z standardowego wtedy zmiany spowodowane aktualizacja nie nadpiszą ci obecnego wyglądu. Pewnych zmian podczas aktualizacji nie unikniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
marking
Witam!
Pytanie może błache, ale nie mogę mimo szukania znaleźć konkretnej odpowiedzi, być może źle szukam, proszę bardzo o pomoc.
Kwestia jest jedna, wiadomo że co jakiś czas wychodzi wersja 1.6.1, 1.6.2 itd....
Teraz pytanie co mam zrobić, aby po aktualizacji mój sklep wyglądał tak jak wygląda obecnie? Czyli żeby mi się nie rozjechało wszystko.
Wczoraj zaktualizaowałem moduł górnego bannera (default bootstrap) i wrócił mi ten banner domyślny z mojego własnego.
Jak zrobić, aby takie sytuacje się nie powtarzały?
Aby przy aktualizacji pozostał także taki ukłąd jak jest obecnie i ta kolorystyka itd.....
Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Edited by marking (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts