kubrt1 Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Dobrý den, včera z nějakého důvodu nastali zmíněné problémy.Co si vzpomínám naposled jsem přidával nějaké produkty a pak vytvořil výrobce a k vybraným produktům jsem výrobce přiřadil.Poté jsem nainstaloval modul výrobci.Na jiné úpravy si nevzpomínám.Po nějaké době jsem si všiml velkého zpomalení e-shopu.Nevím zda to spůsobili výše popsané věci no pro jistotu jsem modul odinstaloval a výrobce smazal.Bohužel žádná změna v rychlosti se nekonala.Potom jsem kontaktoval hosting, aby mi nahráli zálohu z pátku kdy e-shop prokazatelně fungoval v pohodě.Zálohy jsou nahrány jak FTP tak databáze no problém pořád stejný.Dlouhé načítání produktů, vložení do košíku trvá třeba minutu, to samé volba dopravy, platby a poslední krok odeslání objednávky třeba i 3- a víc minut.Taky je velké zpomalení administrace.Cache jsem vyčistil, zakázal všechny zbytečné moduly jako statistiky,nej-produkty/zákazníci no asi vše co šlo a pořád žádné zlepšení.Napadá vás prosím něco čím by to mohlo být?Jak to řešit?Jsem již nešťastný a nevím co dál.Popřípadě prosím kontakt na někoho kdo je schopen se tím zabývat.Vyřešení finančně odměním, popřípadě lze zadat jako zakázku na servis.Pokud jste to dočetli až sem, děkuji a prosím poraďte. Teď jsem zadával telefonickou objednávu a po utrpení s čekáním se to povedlo. Zajímavé je, že v administraci se číslo objednávky zobrazuje správně jako číslo a označení objednávky je velkými písmeny HLGPYNJAX.Toto nikdy nedělalo, že by nějaké vodítko k problému? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Neznám podrobnosti, ale úvaha, že zpomalení nastalo po nějaké akci v shopu nemusí být správná. Stejně tak to může být přetížený hosting a další důvody, ale bez podrobného prozkoumání to nikdo není schopen říct s určitostí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts