kerim_91 Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie trzech spraw do poprawiania w sklepie, a mianowicie: 1. Wyszukiwanie po nazwie firmy Chodzi dokładnie o to abym mógł znaleźć klientów i zamówienia na zapleczu po nazwie firmy. Nie wiem czy dobrze będzie dodać kolejne pole do wpisania w filtrowaniu czy podpiać to w kodzie aby przy wpisaniu np. nazwiska przeszukiwało również po nazwach firm. 2. Wyświetlenie komunikatu dla danej grupy kupujących Mam w sklepie kilka grup kupujących i chciałbym aby po zalogowaniu danego użytkownika który jest zapisany do grupy "A" wyświetlił się komunikat np. o 10% rabacie. Myślę, że wystarczyłoby sprawdzić do jakiej grupy o jakim ID jest przypisany użytkownik i taki komunikat wyświetlić. 3. Zaproponuj cenę. Pomysł się taki zrodził aby przy koszyku a dokładnie przy produktach dodanych do koszyka wyświetlić pole formularza aby kupujący mógł zaproponować cenę za jaką chciałby kupić dany towar. Ta informacje byłaby wyświetlana w panelu przy danym zamówieniu. Może jest jakiś taki moduł działający podobnie. Możliwe jest odpłatne wykonanie tych zadań. Szczególnie jeśli chodzi o punkt 3 bo podchodzi już pod moduł. Bardzo prosze o pomoc. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 1. Wyszukiwarka w panelu nie zwraca tych danych? 3. Jest wiele modułów od tego... ostatnio nawet jeden wdrażałem tylko że "zaproponuj cenę" nie było w koszyku a na karcie danego produktu - i tak właśnie działa większość tych rozwiązań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerim_91 Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 1. Niestety nie. nawet ta głowna co jest u samej góry po wpisaniu nazwy firmy wyświetla, że nie znaleziono wyników. 3. Możesz podesłać jakiś link do takiego modułu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerim_91 Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Nikt nie zna odpowiedzi na powyższe kwestie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts